Nog geen account of wachtwoord vergeten? Klik hier

Over Preludium

Preludium is het maandblad voor liefhebbers van klassieke muziek. Rode draad is de programmering van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Naast achtergrondverhalen, interviews met musici en columns vind je in Preludium verhelderende uitleg bij concerten in Het Concertgebouw. Zo zit je met je neus op de beste klassieke muziek.

Voor wie?

Preludium is voor iedereen die klassieke muziek een warm hart toedraagt. Voor muzikale starters en kenners, voor muzikale alleseters en fijnproevers. Voor iedereen die zich wil verdiepen in klassieke muziek, meer wil weten over musici en componisten, en graag meekijkt achter de schermen.

Abonnementen

Abonnees ontvangen Preludium tien keer per jaar als magazine, en/of hebben toegang tot alle artikelen en concertprogramma's op www.preludium.nl.

Abonnee worden? Ontvangt nu voor slechts € 59,95 (normaal € 79) een jaar lang Preludium (10 nummers), en krijg u toegang tot alle concertprogramma’s en artikelen op preludium.nl. Ga naar www.preludium.nl/abo.

 Verkooppunten

Preludium is los verkrijgbaar bij de kassa van Het Concertgebouw en in Het Concertgebouw Café. Rondom concerten is Preludium verkrijgbaar bij de ingang, garderobe, Concertvriendenbalie en koffiebalies.

Contact

Vragen? Mailen kan naar info@preludium.nl.

Redactie

Lonneke Tausch

hoofdredacteur

Martijn Voorvelt

hoofdredacteur

Janneke Boeser

eindredacteur

Japke van der Kooij

bureauredacteur

Marlou van Rijn

contentmanager

Catherine Nieuwesteeg

realisatie layout