Nog geen account of wachtwoord vergeten? Ga dan naar concertgebouw.nl
nieuws

Proefabonnement op Preludium

door de redactie
28 mei 2019 28 mei 2019

Bestel nu een proefabonnement op Preludium, het maandblad voor liefhebbers van klassieke muziek. U ontvangt 5 nummers voor € 25, het abonnement stopt vanzelf.

Bestel het proefabonnement op Preludium makkelijk op de website van Het Concertgebouw. Voeg het aanbod direct toe aan het winkelmandje met de knop hieronder.

Bestel direct

Na verwerking heeft u direct toegang tot artikelen en concertprogramma’s op www.preludium.nl. Het eerste van de vijf nummers ontvangt u in september. Het abonnement stopt vanzelf.

Covers van Preludium

seizoen 18/19

Covers van Preludium

seizoen 18/19

Covers van Preludium

seizoen 18/19

Covers van Preludium

seizoen 18/19

Wat is Preludium?

In muziekmagazine Preludium komen muziekstukken tot leven en zijn musici zelf aan het woord. Rode draad is de programmering van Het Concertgebouw en het Koninklijk Concert­gebouworkest. Naast achtergrondverhalen, interviews en columns vind je in Preludium verhelderende uitleg bij concerten in Het Concertgebouw. Zo zit je met je neus op de beste klassieke muziek.

Voor wie?

Preludium is voor iedereen die zich wil verdiepen in klassieke muziek, meer wil weten over musici en componisten, en graag meekijkt achter de schermen. 

Zo werkt het proefabonnement:

  • U rekent het proefabonnement af op de website van het Concertgebouw, eventueel samen met concertkaartjes.
  • Preludium streeft ernaar het abonnement binnen twee werkdagen te verwerken, en verstuurd na verwerking een servicemail.
  • U ontvangt met ingang van september vijf nummers van Preludium. Preludium verschijnt maandelijks, met uitzondering van de maanden juli en augustus. 
  • Gedurende het proefabonnement heeft u toegang tot alle artikelen en concertprogramma’s op www.preludium.nl.
  • Een abonnement stopt automatisch. Verlengen kan via info@preludium.nl
  • Als proef-abonnee sturen wij u een maandelijkse e-mailnieuwsbrief met leestips. U kunt zich hiervoor te allen tijde uitschrijven via de link onderin de e-mailnieuwsbrief.
  • De uitgever van Preludium (Concertvrienden) heeft het recht de abonnementsvoorwaarden te wijzigen. Gewijzigde voorwaarden gelden met ingang van publicatie op www.preludium.nl. Deze en toekomstige voorwaarden zijn ook van toepassing op reeds afgesloten overeenkomsten.

Dit artikel wordt u gratis aangeboden door Preludium. Meer lezen? Abonneer dan nu.